Világvége

Szívszorító fotót készített a szemétdombon

Elgondolkodtató fotó söpört végig a közösségi oldalakon az elmúlt napokban a szemétdombon ücsörgő szomorú medvéről.

2017.09.29 07:22ma.hu
hirdetés

Ez a leginkább szívszorító fotó, amit valaha készítettem - mondta a kanadai fotós. Megrázott, amikor készítettem és amikor retusáltam, akkor is. Állandóan erre gondoltam. Vártam egy hónapot, mielőtt közzé tettem, de máig sem tudom, pontosan mit érzek, felkavar. Soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot, ami ott, a medvével történt.

Mint mondta, amikor megérkezett a hulladéklerakóba, az égetőben tűz volt, a lángok a medvénél is magasabbra szálltak. Elállt a szava, teljesen megdöbbentő volt, amit látott. Mikor elkészítette a fotót, a medve lassan megfordult, becammogott a füstbe, és végleg eltűnt a szeme elől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.