Világvége

Szombaton megsemmisül a Föld

Idén szeptember 23-án lesz világvége.

2017.09.22 13:14ma.hu

David Meade szerint az úgynevezett X-bolygó, azaz a Nibiru szeptember 23-án keresztezi a Föld pályáját, azonban a kék bolygó éppen akkor pont ott lesz, így elkerülhetetlenné válik az összeütközés és ezzel együtt a világunk megsemmisülése. A férfi szerint jóslatát több dolog is megalapozza, úgy mint az ősi egyiptomi szövegek, a Biblia és a napfogyatkozás is.

Ézsaiás 13:9–10
Ímé az Úrnak napja jő kegyetlen búsulással és felgerjedt haraggal, hogy a földet pusztasággá tegye, és annak bűnöseit elveszesse arról. Mert az ég csillagai és csillagzatai nem ragyogtatják fényöket, sötét lesz a nap támadásakor, és a hold fényét nem tündökölteti.

Jön a világvége?

Az amerikai védelmi minisztérium egykori UFO szakértője szerint azonban a jóslat ugyanolyan világvégét jelent, mint amilyenben az utóbbi években részünk volt - azaz szombaton után jön majd a vasárnap és nagyjából ennyi a történet.

A szakember szerint ha tényleg erre tartana Nibiru, azt már nem csak a NASA látná, hanem bárki, ha feltekint az égre.

Az X-bolygról úgy vélik, hogy ugyanúgy ebben a naprendszerben kering, és 3600 évenként jár erre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.