Földmozgás

Végzetes földrengés volt Olaszországban

Nápolyhoz közel, Ischia szigeténél rázkódott meg, halálos áldozata is van a földmozgásnak, komoly károkról szólnak a hírek.

2017.08.22 00:52ma.hu
hirdetés

A Richter-skála szerinti 4,5-ös erősségű földrengés rázta meg a Nápolyi-öböl északi részét hétfő kora este. A rázkódás kevesebb mint 2 kilométer mélyről pattant ki, komoly károkat okozva a Tirrén-tenger vulkáni eredetű Ischia szigetén. Legalább egy ember meghalt, és több mint 30 ember megsérült. Több mint 20 épület összeomlott, és legalább 100 komolyan megsérült. Több ember eltűnt, feltehetően a romok alatt vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.