Para

Menekülnek a bébiszitterek a "kísértetjárta" házból

Egy év alatt öt dadus mondott fel a skóciai családnál. Mind furcsa zajokra, maguktól elmozduló bútorokra panaszkodtak.

2017.06.22 15:24ma.hu

Képtelen bébiszittert találni egy a skót határvidéken élő család. Hiába aranyosak a gyerekek, hiába rendesek a szülők, egy év alatt öt bébiszitter mondott fel a családnál, nem mindennapi okok miatt.

Mind furcsa zajokra, maguktól elmozduló bútorokra, megmagyarázhatatlan üvegtörésekre panaszkodtak.

Az au-paireket közvetítő Childcare.co.uk oldalon nemrég jelent meg a hirdetés, mely szerint évi 50 ezer fontos fizetést (17,5 millió forint) és a munkaszüneti- és ünnepnapok mellett 28 nap plusz szabadságot kínálnak a szülők, hogy végre valaki elvállalja. Bentlakás, saját háló, külön fürdőszoba és konyha adott. Egy öt- és egy hétéves kisgyerekre kellene vigyázni.

A korábbi bébiszitterek heti 3-4 napig egyedül maradtak a két gyerekkel, állításuk szerint mindig ilyenkor történtek a furcsaságok.

A BBC szerint a család 10 éve lakik a házban, melyről az előző tulajdonos elmondta, hogy "kisértetek lakják", ám ők nem foglalkoztak ezzel. 10 év alatt nem is észleltek soha semmi természetfelettit.

A Childcare.co.uk alapítója annyira bizarrnak találta az esetet, hogy le is kellett ellenőrizni, nem csak kamuhirdetésről van-e szó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.