Megdöbbentő

Egy szellem ült az üres osztályteremben?

Hátborzongató új videó tartja lázban a világ szellemvadászait.

2017.04.11 15:45ma.hu
hirdetés

Hátborzongató valamit kaptak lencsevégre az Észak-Yorkshire-i Stockton Riwerside College-ben. A túlvilági jelenést az egyik takarító vette észre. Hamarosan valóságos tömeg gyűlt az osztályterem ajtaja elé.

A tanárok és a diákok szinte sorban álltak a folyosón, hogy láthassák a nem mindennapi jelenést a játéktervezési szak előadótermében – írja a szellemekkel és paranormális jelenségekkel foglalkozó kisertetvadasz.hu.

Az iskola vezetősége később úgy magyarázta a jelenséget, hogy a termet plexifallal osztották ketté és alighanem egy, a másik teremben ülő diák tükörképe vegyült az üres terem képével. A diákok szerint viszont ez egy nagyon nyakatekert magyarázat. Ön szerint?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.