Földmozgás

Délen földrengés-cunami vonult végig

Oroszországból kiindulva egészen Franciaországig mozdult meg a föld.

2017.03.15 13:36ma.hu
hirdetés

Oroszországból kiindulva a Törökország-Görögország-Olaszország-Svájc-Franciaország vonalon sok apró földrengés mértek be a műszerek. Közben Erdélyben is ember által érezhető földrengés pattant ki. Károkról egyelőre nem érkezett jelentés.

Újabban nagyon megszaporodtak a földmozgások Európaszerte. Március elején Svájcban majdnem ötös erősségű földrengés volt, még Olaszországban is érezték. Február közepén földrengés volt Bábolnánál is. Úgy látszik, újabb földrengés-góc keletkezett Európában! Romániát fél éve sorozatos földrengések rázzák meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.