Döbbenetes pillanatok

Itt a bizonyíték, hogy tényleg léteznek sárkányok? - videó a kínai hegyek felett repkedő lényről

A közösségi médiát már elárasztotta az a mobiltelefonnal készített felvétel, mely egy titokzatos lény röptét örökítette meg.

2016.10.23 11:14ma.hu

Rejtélyes felvétel látott napvilágot a közösségi oldalakon, amint egy sárkány repked a kínai hegyek felett. A YouTube-ra feltöltött videó állítólag Kína és Laosz határán átrepkedő sárkányt rögzített. A közösségi oldalakon futótűzként terjedt a felvétel, bár sokan erősen kételkednek abban, hogy eredeti.

A sárkányok - mint sok más nép esetében is - a kínai flórklór legendás szereplője, így sokan vannak azok is, akik számára nem kétséges, hogy léteznek ilyen lények. Nem csoda hát, hogy a videót több millióan látták már, és végtelen számú komment született a témakörben.

Akadtak, akik szerint a mitikus lény eljövetele csoda, de nem hazugság, míg mások azt mondják, hogy a felvétel minősége mutatja, hogy mindössze átverés. Sokan arra hivatkoznak, hogy mivel mobillal rögzítették, nem is lehetne ennél jobb a felvétel. Mindazonáltal, abban egyre többen értenek egyet, hogy csupán egy felöltöztetett drónról van szó. Ilyet legutóbb Amerikában reptettek, Dementornak öltöztetve, jól ráhozva az emberekre a frászt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.