Haitin tombolt a hurrikán

Máté áldozatainak száma már megközelíti az ötszázat

A Haiti távoli vidékeiről beérkező, gyorsan változó adatok összesítése alapján legalább 478 ember életét követelte a hurrikán.

2016.10.07 15:10MTI
Google/Reuters

Az újabb adatok szerint megközelíti az ötszázat a Máté hurrikán halálos áldozatainak száma Haitin - közölte pénteken a karib-tengeri ország polgári védelmi hatósága.

Google/Reuters

Az ország távoli vidékeiről beérkező, gyorsan változó adatok összesítése alapján legalább 478 ember életét követelte a hurrikán.

Google/Reuters

A korábbi adat 340 volt.

AFP

A jelenleg négyes erősségű Máté hurrikán az Egyesült Államok partjai felé. Négy amerikai szövetségi államban: Floridában, Georgia és Dél-Karolina egy részében, valamint Észak-Karolina teljes területén rendkívüli állapot van érvényben. A térségben mintegy háromezer légi járatot töröltek.

AFP


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.