New York mellett táncol

Új irányt vett a hurrikán

A korai előrejelzésekkel ellentétben New York felé fordult a Hermine hurrikán.

2016.09.07 11:39ma.hu

Noha a keleti partot elhagyta és a nyílt óceán felé haladt, a Hermine hurrikán váratlanul "meggondolta magát" és New York felé fordult.

Noha a környéket időszakosan sújtják trópusi viharok, most egy igen komoly hurrikán tartja rettegésben a Nagy Alma lakóit.

Mivel Hermine ilyen szeszélyesnek bizonyult egyelőre nem tudják megjósolni, vajon lecsap-e a nagyvárosra a vihar, és ha igen milyen erősségben. Az sem kizárt, hogy egy másik keleti parti várost választ célpontjául.

Az alábbi képen megnézhetjük, hogyan támadták a trópusi viharok a keleti partot, érdekesség, hogy a hagyományosan veszélyesnek tartott Florida államot kevesebb vihar érintette, mint New Yorkot.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.