Természetanya nagyon pipa

Egyszerre három hurrikán tombol a Földön

Az egyik New York felé a másik Európa felé tart.

2016.09.02 09:54ma.hu

Mi, akik a Kárpát-medencében élünk többnyire mentesülünk a természet dühétől. De akadnak olyan területek, ahol nem ilyen rózsás a helyzet és rendszeresen kénytelenek az emberek fejvesztve menekülni valamilyen természeti csapás elől.

Ritka esemény, hogy egyszerre több hatalmas hurrikán tomboljon a Földön. Jelen pillanatban éppen ez történik, ráadásul az egyik éppen Európa felé tart.

A Gaston nevű trópusi vihar jelenleg épp az Atlanti-óceán közepén jár, és intenzíven halad Európa felé. A 2016-os hurrikánszezonban Gaston az első komoly vihar, és várhatóan a mai nap folyamán már eléri az Azori-szigeteket. Hogy merre halad majd tovább, és milyen erősséggel az pontosan nem tudni még.

Ugyanakkor a Hermine vihar már Florida partjait ostromolja, és az előrejelzések szerint végig fog száguldani Amerika keleti partján fel egészen New Yorkig.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.