Megijedtek az emberek

Titokzatos zöld hab jött fel a csatornákból

Igen csak meglepődtek az amerikai Utah államban, mikor a csatornafedelek megmozdultak és elkezdett felfelé bugyogni valami zöldes habos fura anyag.

2016.07.25 20:14Sós Éva
Bluffdale City/Facebook

A frászt hozta Utah állam lakosaira az a zöld, habszerű anyag, ami Bluffdale bizonyos szakaszán tört fel az út kellős közepén a csatornából. Sokan azt hitték, hogy a mérgező algavirágzás, ami az állam tavában pusztít, az hatolt fel egészen a csatornahálózatig.

Utah Department of Environmental Quality

Mintát vettek a fura habból, majd kiderült, hogy némi szappan került a mohával borított rendszerbe, amely összetalálkozott és így képződött az űrlénynyálkához hasonló titokzatos hab.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.