Sokkoló

A szerelem nem ismer határokat - na de kenguru és disznó??

A zoológusokat is sokkolta ez a fotó, amelyet egy farmer készített saját disznajáról a kerítés tövében.

2016.06.11 14:15ma.hu
João Antonio Cardoso / Facebook

Egy ausztrál farmer, Greg Dick birtokán él egy disznó, amelyik bizarr kapcsolatot ápol egy kenguruval - és a liezon már egy éve tart.

A gazda jóideje figyelte már az Apple nevű nősténysertést, miért járogat olyan gyakran a farmot körbevevő kerítéshez. Döbbenettel vette észre a kankengurut, amelyet viselkedése okán azóta csak "F.ck" néven emlegetnek.

Volt, hogy megpróbálta a malacát elvonszolni a helyszínről, de a kenguru éktelen haragra gerjedt, és majdnem széttépte a kerítést.

Egy sydney-i doktorandusz, Ryan Frazer érkezett a helyszínre, hogy megfigyelje a különös kapcsolatot.

"Nem tudtam elképzelni, hogyan lehetséges ez egyáltalán" - mondta megdöbbenve. "Láttam, hogy a kenguru karjaival egyszerűen hátulról átölelte, és konkrétan <<,megdolgozta>> a disznót."

Az esetet fotókkal dokumentálták. 10 percen keresztül figyelték a furcsa párt, aztán úgy döntöttek, a ternészettel nem tudnak szembeszállni, és különben is, az állatoknak is van magánszférájuk.


"Amikor a kenguru bevégezte dolgát és leugrott a sertésről, Apple döntött úgy, hogy viszonozza a kedveskedést, és ő is rámászott F.ck hátára. Ennél a pontnál úgy döntöttünk, elég volt a nézelődésből." - tette hozzá Frazer.

Bár a kapcsolat merőben szokatlan, a helyzetet régóta ismerő helyiek elfogadták azt. Tudományos magyarázat még nem született az esettel kapcsolatban, a világ egyelőre az interneten terjedő képeken hüledezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.