Szemre szép

Rend a lelke mindennek - de ezektől a szimmetriáktól meg lehet őrülni

Ki ne érzett volna ellenállhatatlan vágyat arra, hogy a szupermarketekben gúlákba rendezett gyümölcsöt-konzervet egy laza nekifutással felborítsa?

2016.02.11 17:09ma.hu
Képek: Bored Panda

Ha a munkahelyen szöszmötöl egy kolléga, az mindenkit az őrületbe tud kergetni. Az aprólékosság a mai rohanó világban inkább csak anarchista reakciókra hergeli az embert.

Mindenesetre vannak, akik tökélyre fejlesztik a precizitást, legyen szó autóabroncsokról, kígyóként tekergőző kábelekről, vagy zöldség-, esetleg gyümölcshalmokról.

A Bored Panda összegyűjtötte a szimmetriamániás dolgozó emberek munkáinak végeredményét. Persze felmerülhet a kérdés: unatkoznak? Ennyire ráérnek? Munkahelyi elvárás?

Némelyik kreáció mindenesetre olyan szépen mutat, hogy egy kiállításon is megállná a helyét, rend-installációként.










Ez a legjobb :)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.