Gazdaság

Árat emel a Digi-csoport januárban

Az infláció és az energiaárak jelentősen emelték a működési költségeiket.

2022.11.11 12:25MTI

Emeli vezetékes és műholdas szolgáltatásainak listaárát a Digi-csoport januárban; az áremelés a hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfeleket nem érinti, és a szolgáltató új kedvezménylehetőségeket is biztosít - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

A drágítást a makrogazdasági helyzettel indokolták, az infláció és az energiaárak ugyanis jelentősen emelték a működési költségeiket.

Az árváltozás a Digi és a hozzá tartozó Invitel valamennyi kábeltévé-, internet-, telefon- és műholdas szolgáltatását érinti. Az önálló vezetékes internetszolgáltatással rendelkező ügyfelek előfizetése 2000 forinttal, a csak műholdas (DTH) előfizetéssel rendelkező ügyfelek szolgáltatásainak ára 1000 forinttal, a két vagy három vezetékes szolgáltatással rendelkezők csomagjai 1500 forinttal drágulnak.

A határozott hűségidős szerződéssel rendelkező ügyfelekre nem vonatkozik a változás a hűségidő végéig. Az új hűségprogramjukkal 12 hónapos hűségidőt vállaló ügyfelek számára január 1-től havidíj-kedvezményt biztosítanak, míg az új elektronikus számlázási csomagjukhoz kapcsolódó kedvezménnyel további szolgáltatási díjkedvezmény jár. A kedvezmény igénybevételéről azoknak is nyilatkozniuk kell, akik már korábban átálltak elektronikus számlázásra - tették hozzá.

A kedvezményeket minden új előfizető kérheti, akárcsak azok, akiknek lejárt a hűségidejük. A kedvezmények érvényesítését péntektől teszik lehetővé a közlemény szerint.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.