Pénzügy

Jövő májustól MBH Bank néven működik tovább az egyesült MKB és a Takarékbank

Egységes márkanévvel és arculattal.

2022.09.27 21:30MTI

Jövő májusban egyesül a Magyar Bankholdinghoz tartozó MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. Az új bank MBH Bank Nyrt. néven működik tovább, egységes márkanévvel és arculattal - közölte kedden a Magyar Bankholding az MTI-vel.

Több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszege alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz mintegy 2,3 millió ügyféllel, valamint piacvezető a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban - írták a közleményben.

Az új márkanevet 2023 májusában vezeti be a bankcsoport, első körben a nagyobb, zászlóshajó fiókok újulnak meg, ezt követően fokozatos lesz a fiókok átmárkázása. Májustól a teljes bankkártya portfolió és az online felületek is megújulnak az új arculat alatt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.