Gazdaság

Új vezérigazgatója van a Szerencsejáték Zrt.-nek és a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltatónak

Mager Andrea lett a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója, elődje Bozóky Alex a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. vezérigazgatójaként folytatja szakmai munkáját.

2022.06.16 04:30MTI

A Szerencsejárék Zrt. szerdai közleménye szerint Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter június 15-i hatállyal nevezte ki a cég élére Mager Andreát, aki az előző kormányzati ciklusban a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter volt.

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ugyancsak szerdán közölte, hogy június 15-től Bozóky Alex váltja elődjét, Bartal Tamást a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. vezérigazgatói tisztségében. Bozóky Alex az elmúlt években a Szerencsejáték Zrt. igazgatósági tagja volt, egyúttal a vállalat egyes kiemelt stratégiai feladatainak végrehajtását koordinálta, majd 2021. október 1-jétől vezérigazgatóként irányította a szervezetet, és folytatta a társaság modern nemzeti vállalattá alakítását - olvasható a NÚSZ közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.