Koronavírus-járvány

60 ezer forintot fizet a Rossmann az oltott dolgozóknak

A döntés azokra is vonatkozik, akik már korábban megkapták az oltást, és azokra is, akik csak most jelentkeznek.

2021.11.30 11:56ma.hu

60 ezer forint extra juttatást kapnak azok a Rossmann-dolgozók, akik december 15-ig beoltatják magukat koronavírus ellen, írja a Világgazdaság. A döntés azokra is vonatkozik, akik már korábban megkapták az oltást, és azokra is, akik csak most jelentkeznek.

"Bátorítjuk minden kollégánkat, hogy vegye fel az oltást, és ezúton is köszönetet mondunk minden olyan munkatársunknak, akik felelősen döntve, a maguk és a munkatársaik, valamint a vásárlók védelme érdekében már beoltatták magukat. Őket, valamint minden olyan raktári és bolti dolgozót, aki december 15-ig felveszi legalább az első oltást, 60 ezer forintos extra juttatásban részesítünk" - mondta Flórián László, a drogériahálózat ügyvezető igazgatója.

A cég egyelőre nem teszi kötelezővé a koronavírus elleni oltást.

Rossmann Magyarország Kft. közlése szerint a vállalat hazai üzleteiben és logisztikai központjában kétezren dolgoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.