Kereskedelem

A boltokba már megérkezett a karácsonyi hangulat

Korán kezdődött az ünnepi kampány.

2020.10.14 09:44ma.hu

Nemrég még iskolaszerek voltak az áruházak polcain, mostanra azonban megjelentek a karácsonyi termékek az üzletekben.

Már október közepén karácsonyi ajándéknak szánt termékekkel, karácsonyi dekorációval bővül az áruházak aktuális kínálata - írja a Magyar Nemzet.

A lapnak Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára elmondta, megkezdődött a felkészülés.

"A kereskedők októberben már raknak ki egy-két dekorációt és olyan árucikkeket, amely megfelelhet ajándéknak is. A koronavírus előtti időkben az ünnepi beszerzések novemberben kezdődtek, mert a lakosság nagy része kéthavi fizetésből gazdálkodja ki a karácsonyi kiadásokat, erre pedig időben fel kell készülnie a boltoknak. Az idei szezon más lesz: a második hullám fokozódik, ezért időben gondoskodni kell arról, hogy minden szükséges vásárlást biztonságosan el lehessen intézni. Nem javasoljuk, hogy a vásárlók az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok kiválasztását, és az is nagyon fontos, hogy észben tartsuk a megfelelő távolságtartást az év végi tömegben" - hangsúlyozta.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.