Járvány

Koronavírus - A Mol nem tartja meg az éves rendes közgyűlést

A társaság a koronavírus-járvány kapcsán kialakult rendkívüli helyzetben nem lát lehetőséget a közgyűlés április 16-iai megtartására.

2020.03.24 10:54MTI

A Mol nem tartja meg a március 16-án bejelentett 2020. április 16-ára összehívott éves rendes közgyűlését - közölte a társaság kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A tájékoztatás szerint a társaság a koronavírus-járvány kapcsán kialakult rendkívüli helyzetben nem lát lehetőséget a közgyűlés április 16-iai megtartására.

A tájékoztatás szerint a Mol igazgatósága a közgyűlés megtartásáról, a meghozandó határozatokról szóló közleményt egy későbbi időpontban fogja publikálni.

A társaság a BÉT honlapján kedden közzétette közgyűlési dokumentumait, így az auditált anyavállalati és konszolidált pénzügyi kimutatásokat, valamit könyvvizsgálói jelentéseket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.