Reklám

Malév hirdetés bukkant elő egy 20 tonnás híd lebontásakor

Budapest Airport: a közlekedési múzeumba kerül egy régi Malév-reklámtábla.

2019.08.11 14:12MTI

Több mint húszéves Malév-reklámtábla került elő a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a tábla a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumba kerül - közölte a Budapest Airport (BA) vasárnap.

A volt nemzeti légitársaság reklámtábláját 1997-ben helyezték ki a repülőtérre vezető út felett állított reklámhídra, később újabb reklámfelületek kerültek rá.

A Budapest Airport a repülőtér gyorsabb, egyszerűbb megközelítését szolgáló turbókörforgalom építése miatt döntött a mintegy 20 tonnás híd lebontásáról, a munkálatok közben került elő a 2012-ben megszűnt Malév hirdetése.

"A múlt ezen ereklyéjét a Budapest Airport nagy örömmel ajánlja fel a megújuló Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumnak. A repülőtér-üzemeltető számára kiemelten fontos, hogy a valamikori nemzeti légitársaság emléke fennmaradjon az utókor számára" - áll a BA közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.