Házhoz jön a hamburger

Elindult a McDonald's házhoz szállítása Budapesten

Egyelőre csak egy VIII. kerületi étteremből szállítanak, de hamarosan bővül majd a szolgáltatási terület.

2019.07.09 15:11ma.hu

Elindult a McDonald's házhoz szállítási szolgáltatása Budapesten, ám egyelőre nem verik nagy dobra. A G7 vette észre, hogy ki a Netpincér hamburgeres szekciójában megjelent a gyorsétteremlánc kínálata.

Egyelőre csak egy VIII. kerületi étteremből szállítanak, és csak a Belváros Kiskörúton belüli részeire, ám hamarosan bővül majd a szolgáltatási terület.

A McDonald’s magyarországi hálózata jelenleg 89 étteremből áll, amelyek több mint felét helyi vállalkozások franchise-átvevőként üzemeltetik. Budapesten 49 étterem van, de úgy tudni, a Netpincérrel kezdett közös munka során a teljes országot le fogják fedni a házhoz szállítással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.