Termékvisszahívás

A Lidl elefánt fajáték terméket hívott vissza

A termékek kerekei a rögzítésnél meglazulhatnak, az így keletkező apró részek lenyelése sérülést okozhat a babáknál és kisgyermekeknél.

2019.05.27 21:42MTI

A vásárlók biztonsága érdekében a Lidl Magyarország elővigyázatosságból visszahívta azokat a Playtive junior fajáték elefánt termékét, amelynek csomagolásán és a termék alsó oldalán az IAN 304083 azonosítószám, a HG04414 modellszám és a 11/2018 verziószám látható - közölte a társaság honlapján.

A tájékoztatás szerint ez a termék a Lidl Magyarország üzleteiben 2019. április 4. és 2019. május 15. között volt kapható.

A visszahívásról azért döntötték, mert a termékek kerekei a rögzítésnél meglazulhatnak, az így keletkező apró részek lenyelése sérülést okozhat a babáknál és kisgyermekeknél.

A Lidl arra kéri a termékből vásárlókat, hogy a visszahívott játékot vigyék vissza bármelyik üzletükbe, a vételárat - a vásárlást igazoló nyugta nélkül is - visszatérítik.

A termékvisszahívás kizárólag a Playtive junior Fa játék elefánt (IAN 304083, HG04414, verziószám: 11/2018) terméket érinti, és nem vonatkozik a Playtive junior márka további termékeire, illetve más fa játékokra - írják a honlapon közzétett tájékoztatóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.