Brexit

Jamie Oliver: az angliai étterembezárások egyetlen nemzetközi éttermet, így a budapestieket sem érintik

Jamie Oliver ugyan bezárja angliai éttermeit, de a bezárások egyik nemzetközi éttermét, így a budapesti éttermeket sem érintik, azok továbbra is nyitva tartanak és a Jamie-től elvárt minőségben várják a vendégeket.

2019.05.21 18:51ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, csődeljárás elé néz az egyik legnépszerűbb, televíziós műsorairól világszerte is ismert brit sztárséf, Jamie Oliver étteremhálózata és az egyik legnagyobb brit acélipari vállalat, a British Steel. A két cég nem kis részben a brit EU-tagság megszűnésével (Brexit) járó bizonytalanságokat tartja felelősnek a pénzügyi nehézségekért.

FONTOS!

Jamie Oliver ugyan bezárja angliai éttermeit, de a bezárások egyik nemzetközi éttermét, így a budapesti éttermeket sem érintik, azok továbbra is nyitva tartanak és a Jamie-től elvárt minőségben várják a vendégeket.

A Jamie Oliver éttermi üzletág tulajdonosi szerkezete eltérő a helyi angol és a nemzetközi piacon. Míg az Egyesült Királyságban található éttermeket direktben üzemeltette Jamie csapata, addig a nemzetközi éttermek franchise partnereken keresztül működnek, tapasztalt régiós partnerekkel.  A Zsidai Csoport Jamie közép-európai franchise partnere és így tulajdonosa a budapesti és bécsi éttermeknek is.

A nemzetközi éttermek mindig profitabilisak voltak, most is azok és mintaként szolgálnak Jamie csoportján belül.

A Jamie Oliver Group CEO-ja megerősítette, hogy ugyan az angliai éttermeiket bezárják, de a nemzetközi piacban sok potenciált látnak, szeretnének nemzetközileg fejlődni, sokkal szorosabban együttműködni a partnerekkel és nagyon örülnek, hogy a franchise által külföldön sikeres az éttermi lánc.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.