Gazdaság

Újabb négy évig Koji László az ÉVOSZ elnöke

Koji László 2015 óta vezeti a szövetséget.

2019.04.24 19:22ma.hu

Tartózkodás és ellenvélemény nélkül, további négy évre Koji Lászlót választotta az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) elnökének a szervezet szerdai, éves közgyűlése - olvasható a Magyarépítők.hu portálon.

Koji László 2015 óta vezeti a szövetséget. Az elnök május végéig összehívja a megújított elnökség alakuló ülését, ahol megválasztják az ÉVOSZ alelnökeit.

A Magyarépítők.hu beszámolója szerint az elnök újraválasztása előtt beszámolt az ÉVOSZ tavalyi szakmai munkájáról. Sikerként értékelte a kormányzat által elindított támogatási forrást, és azt is, hogy a nagyvállalatokat támogató program az építőipari cégek számára is megnyílt.

Fontos eredményként említette meg az ÉVOSZ javaslatait tükröző szakképzési stratégiát, amit a kormány is elfogadott, és aminek alapján szakképző központokat lehet majd létrehozni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.