Ellátás

Már most szeptemberre készülnek a papír-írószer forgalmazók

Hatalmas választék iskolakezdésre.

2019.03.07 17:40ma.hu

Kétnapos rendezvénnyel készítik elő a szeptemberi iskolakezdést a papír-írószer kereskedők. A seregszemlén bemutatott több ezerféle termékkel hamarosan a diákok és a szülők is találkozhatnak a szaküzletek és áruházak polcain.

Mintegy 150 oldalas katalógusban, több tucat márka több ezer termékével készül a szeptemberi iskolakezdésre Magyarország egyik legnagyobb papír-írószer kereskedője, az elsősorban évszázados nyomdai hagyományairól ismert Pátria. A szinte zavarba ejtő választékot kétnapos rendezvényen mutatják be az ország mintegy 500 szakkereskedőjének és viszonteladóiknak.

A kínálatban minden árkategória megtalálható, a hazai és távol-keleti gyártású, termékek váltakoznak francia és német prémiummárkákkal. Emellett jelen van minden elképzelhető író- és irodaszer, iskolatáskák, mappák, tolltartók, ragasztók, festékek, filcek, minden létező színben, dekorral és formában. Bár a kínálatot a cég képviselői jelenleg a viszonteladók számára állították ki az ÖbölHáz Rendezvényközpontban, néhány héten belül bárki megvásárolhatja mindezt a szaküzletekben és kereskedésekben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.