Gazdaság

Nem tervezi boltok bezárását Magyarországon a Tesco

Az áruházlánc a jövőben is folytatja az intenzív befektetést áruházaiba.

2019.01.29 12:46ma.hu

A Tesco Magyarországon nem tervezi boltok bezárását, az áruházlánc a jövőben is folytatja az intenzív befektetést áruházaiba - közölte a Tesco-Global Áruházak Zrt. kedden.

A tájékoztatásban hangsúlyozzák: a Tesco 1995 óta van jelen Magyarországon, piacvezető és a legnagyobb privát foglalkoztató.

A Magyar Idők keddi számában írt arról, hogy Magyarországon is akadnak veszteséges Tesco-áruházak; amennyiben az üzemeltetés nem válik nyereségesebbé, a több mint kétszáz bolt egy részét bérbe adnák vagy eladnák, illetve a nettó eladóteret szűkítenék tovább a lap szerint. A Magyar Idők azt is írja, hogy a 16 ezres dolgozói állományt tovább karcsúsítanák Magyarországon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.