Nébih

Műanyagra emlékeztető anyagot találtak egy bébiételben, visszahívták

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a termékből vásároltak, azt ne használják fel és vigyék vissza a vásárlás helyére.

2019.01.13 15:41ma.hu

A Nébih ügyfélszolgálatára pénteken érkezett közérdekű bejelentés szerint egy vásárló műanyagra emlékeztető idegen anyagot talált az OVKO márkájú, körte almával hozzáadott cukor nélkül megnevezésű bébidesszertben.

A forgalmazó - felelős vállalkozásként eljárva - elővigyázatosságból visszahívja a lent felsorolt azonosítókkal rendelkező termékeit, az ezzel kapcsolatos információkat honlapján is közzétette.

Az érintett termék adatai:
- Termék megnevezése: OVKO Körte almával hozzáadott cukor nélkül, 5 hónapos kortól
- Kiszerelés: üveg, 190 g
- Minőségmegőrzési idő, tételazonosító: 07.12.2020. L:2Z

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, azt ne használják fel és vigyék vissza a vásárlás helyére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.