Biznisz

Új céget alapított Sarka Kata és Rogán Cecília

Rogán Antal felesége a többségi tulajdonos.

2018.12.28 18:15ma.hu

Top News Hungary Kft. néven, december 19-i bejegyzéssel új céget alapított Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília.

A Cégközlöny szerint az új cég tevékenységi körébe többek között a világháló-portál szolgáltatás, napilapkiadás, médiareklám, hírügynökségi tevékenység és a reklámügynökségi tevékenység tartozik.

A többségi tulajdonos Rogán Cecília, vezető tisztségviselője Sudár-Horváth Lívia, a Femcafé ügyvezető igazgatója. A portált működtető Kft. tulajdonosa a Luxemburgban élő Bessenyei István.

A céget három millió forintos törzstőkével alapították.

A 24.hu megjegyzi, hogy Sarkának és Rogán Antal feleségének nem ez az első közös cége, az övéké a Nakama & Partners is, amelynek 2017-ben félmilliárd forintos árbevétele volt és amely idén a Mikulásgyár partnere volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.