Turizmus

Januárban bezár a Buddha-Bar Hotel Budapesten

Januárban bezár a Buddha-Bar Hotel Budapesten, miután a hotel üzemeltetésére kötött bérleti szerződés lejárt a Klotild palotában.

2018.12.07 12:22MTI

A hotel vezetősége tajékoztatása szerint az épületet a tulajdonos értékesíti.

A szálloda üzemeltetői a munkatársak közel kétharmadának a cégcsoporthoz tartozó többi szállodánál kínálnak fel pozíciókat, illetve szakértők bevonásával elhelyezkedési és jogi tanácsadást biztosítanak.

Közölték, hogy a döntés a céghez tartozó további egységeket nem érinti, jövőre újabb szállodaipari és ingatlanfejlesztési beruházásokat terveznek lezárni.

A Mellow Mood cégcsoport 12 szállodát birtokol, illetve üzemeltet Budapest frekventált területein. A Hyatt cégcsoport Unbound brandje különleges helyszíneken és épületekben lévő felső kategóriás és luxus hoteleket tömörít. A több mint 100 szobás Buddha-Bar Hotelt 2012-ben nyitották meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.