Ingatlan

Határátkelőt vegyenek, a bajánsenyei épp eladó

Az árverés amúgy 19.304.000 forintról indult és kétszázas lépcsőkkel halad.

2018.12.03 15:04ma.hu

Eladó határátkelőre talált az Index. Aki első kézből szerette volna megvenni a Magyar Államtól, az már sajnos lemaradt róla, mert (ha volt rá egyáltalán jelentkező) már javában zajlik a licitálás a bajánsenyei határátkelőhelyre. Lassan 11 éve, hogy ellenőrzés nélkül mehetünk át Szlovéniába, szóval a létesítménynek már jó régóta nincs funkciója, de csak most jutottak el oda, hogy eladják.

Az átkelőhelyet 1975-ben nyitották újra, akkor még Jugoszlávia irányába. Csak a 7,5 tonnánál kisebb járművek jöhettek erre, nem ez volt azért a legfőbb útvonal ebbe az irányba.

A megszokott benzinkútformától távol álló épület egész izgalmas, köszönhetően a betonelemekből rakott "tornácának", a fával burkolt esőtetőjének, a piros palákkal, meg a furcsa tetőidommal, amiből hatalmas ablakokon lehet kinézni.

Egy jelentős felújítás és némi átalakítás ráférne. De talán ez sem segítene rajta, mert el sem tudjuk képzelni, mire lehetne használni.

Az árverés 19.304.000 forintról indult és kétszázas lépcsőkkel halad. Tessék rá licitálni!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.