Gazdaság

Otthon Melege Program: karbantartás miatt nem lehet pályázni

A közép-magyarországi régióban hétfőn is áramszünettel járó karbantartási munkálatokat végez az ELMŰ-ÉMÁSZ.

2018.11.19 15:10MTI

Technikai okok miatt megváltozik az Otthon Melege Program utolsó fordulójának időpontja, így a Budapesten és Pest megyében élők november 21-én 16.30 és 20.30 között adhatják be pályázataikat a korábban tervezett november 19-i időpont helyett - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel.

A változás oka, hogy a közép-magyarországi régióban hétfőn is áramszünettel járó karbantartási munkálatokat végez az ELMŰ-ÉMÁSZ, ezért vannak olyan területei a régiónak, ahol az adott időszakban a pályázók nem tudják használni számítógépeiket. A pályázatbeadást azért tették át egy későbbi időpontra, hogy senkit ne érjen hátrány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.