Csere

Nyerges Zsolt eladta a Közgépet a Duna Aszfaltnak

Kifejezetten eredményes és nyereséges üzleti döntésnek tekinti.

2018.11.11 08:40MTI

Nyerges Zsolt eladta a Közgép Zrt.-ben lévő részesedését a Duna Aszfalt Kft.-nek.

Nyerges Zsolt ezt szombaton közleményben jelentette be, egyúttal közölve, hogy a Közgép eladását kifejezetten eredményes és nyereséges üzleti döntésnek tekinti. Hozzátette, a Duna Aszfalt belépése lehetőséget teremt a Közgép szaktudásának továbbélésére, és garantálja a cég további működését.

Nyerges Zsolt júliusban jelentette be, hogy megvásárolja Simicska Lajos és családja építőipari, mezőgazdasági, média- és közterületi reklámpiaci, illetve vagyonkezelői üzleti érdekeltségeit. A szerződések tartalma, a vételár és a kivásárlás egyéb részletei üzleti titkot képeznek, amelyet a felek nem hoznak nyilvánosságra - közölte.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) ugyancsak júliusban hagyta jóvá, hogy Nyerges Zsolt irányítást szerezzen Simicska Lajos üzleti érdekeltségei - köztük a Közgép - felett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.