Gazdaság

Geert Swaanenburg lesz a Heineken Hungária vezérigazgatója

Geert Swaanenburg 20 éve kezdte pályafutását a Heineken cégnél gyakornokként, a Heineken Hungáriához európai értékesítési igazgatói pozícióból érkezik,

2018.10.12 10:49MTI

Geert Swaanenburg lesz a Heineken Hungária vezérigazgatója 2018. november 1-jétől - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint tevékenységének fókuszában a magyar vállalat hazai sörpiacon betöltött szerepének, a magyar sörgyártás versenyképességének erősítése áll.

Geert Swaanenburg 20 éve kezdte pályafutását a Heineken cégnél gyakornokként, a Heineken Hungáriához európai értékesítési igazgatói pozícióból érkezik, Hollandiából.

José Matthijsse vezetése alatt a Heineken Hungária jelentős üzleti fejlődésen ment át, első nagyüzemi szereplőként lépett be a hazai sörkülönlegességek piacára - írja közleményében a cég.

A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. a nemzetközi cégcsoport magyar leányvállalataként tevékenykedik Magyarországon.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.