Nébih

Fémdarabot találtak a csokoládéba mártott goji bogyóban

Magyarországra is érkezett belőle, a gyártó visszahívta a terméket.

2018.10.09 09:40MTI

Az Egyesült Királyság bejelentése szerint vállalati önellenőrzésnél fémdarabokat találtak az egyik, csokoládéba mártott nyers goji bogyó termékben, amelyből Magyarországra is érkezett, a gyártó visszahívta a terméket - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) kedden a honlapján.

A Nébih azt kéri, hogy The Raw Chocolate Company által gyártott The Raw Chocolate márkanévvel rendelkező Nyers csokoládés csemege - Goji Bogyó elnevezésű terméket ne fogyasszák el.

A közlemény szerint a Nyers csokoládés csemegét 28 grammos, illetve 125 grammos kiszerelésben lehetett megvásárolni az üzletben vagy webáruházon keresztül.

A Nébih az Európai Bizottság gyorsriasztási rendszerén (RASFF) keresztül értesült az esetről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.