Gazdaság

Új vezetője van a Penny Marketnek

Az új ügyvezető az értékesítésért, beszerzésért, expanzióért, marketingért, építésért, revízióért, minőségbiztosításért és projekt menedzsmentért felel.

2018.10.05 11:44MTI

Október elsejétől Florian Jens Naegele a Penny Market Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója - közölte a cég az MTI-vel pénteken.

Az új ügyvezető Jens-Thilo Kriegert váltja ebben a pozícióban.

Közölték: az új ügyvezető az értékesítésért, beszerzésért, expanzióért, marketingért, építésért, revízióért, minőségbiztosításért és projekt menedzsmentért felel.

Florian Naegele korábban az Aldi Süd és az Aldi Svájc menedzsmentjének volt a tagja, majd a Lidl vezetését erősítette, Magyarországra pedig a Penny Market németországi vezetéséből érkezett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.