Bővítés

Mindeközben: Andy Vajna szerzett magának három újabb rádiót

Nagykanizsai, tatabányai és székesfehérvári rádióval bővült a hálózat.

2018.09.12 19:13ma.hu

Nagykanizsai, tatabányai és székesfehérvári rádióval bővült Andy Vajna Rádió 1-ének vidéki hálózata. Az NMHH szerdán hirdette ki döntését a helyi kereskedelmi rádiós pályázatok eredményéről. Nagykanizsán tájékoztatásuk szerint az egyetlen alakilag és tartalmilag érvényes ajánlatot benyújtó dtm Media Hungary Kft. kapott frekvenciát. Tatabányán az LB Rádió Kft., Székesfehérváron pedig a VLNBC FM Rádió Kft. sugározhat majd. Mindhárman a Rádió 1-gyel hálózatba kapcsolva sugároznak majd műsort.

Az LB Rádió Kft. Nyíregyházán is pályázott frekvenciára, de pályázatuk tartalmi vizsgálata során az NMHH felvilágosítást kért, így ott még nem született döntés. Nem döntöttek a keceli frekvenciáról sem, ahol az egyedül pályázó Gong Rádió Kft.-t hiánypótlásra szólították - arta a 24.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.