Légiközlekedés

700 ezres fizetéssel toboroz egy légitársaság Pécsett

Új munkatársakat keres az Emirates, az adómentes fizetés mellett ingyenes szálláslehetőséggel csábítják a légiutas-kísérők következő generációját.

2018.09.03 19:34ma.hu

Budapesten és Pécsett is légiutas-kísérőket toboroz az Emirates nevű légitársaság, írja a hvg.hu. A vállalat sokszínű juttatási csomagért cserébe keres légiutas-kísérőket, a csomag egyik kirívó pontja az akár 700 forintos havi adómentes fizetés.

Az Emirates ezen kívül térítésmentes szállást is biztosít Dubajban a frissen felvett kollégáknak, vagyis aki bejut, annak értelemszerűen oda kell költöznie. A reptér és a lakás közti ingázáshoz transzfert lehet igénybe venni, ez szintén nem kerül pénzbe.

Az Emirates két alkalommal toboroz majd hazánkban: a fővárosi nyílt nap szeptember 25-én reggel 8 órától, a Marriott szállodában lesz (V. ker., Budapest, Apáczai Cs. J. u. 4.), Pécsett pedig szeptember 27-én szintén reggel 8 órától a Laterum szállodában (Hajnóczy J. u. 37-39.).

A cikk szerint olyanok jelentkezését várják, aki légiutas-kísérőként képzelik el jövőjüket. A felvételi éppen ezért nem könnyű: az eljárás igen átfogó és alapos, egyes esetekben pedig akár egész nap azzal telhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.