Mobilszolgáltatás

Nevet válthat a Telenor

Miután a PPF-csoport megvásárolta a Telenor magyar érdekeltségét, felmerült, hogy a mobilcég idehaza nevet vált.

2018.08.30 14:47ma.hu
hirdetés

Ladislav Bartonicek, a cégcsoport egyik tulajdonosa és távközlésért felelős vezetője interjút adott a Forbesnak, melyben azt mondta: a tulajdonosváltással természetesen felmerült a hazai Telenor átnevezése, már csak azért is, mert az eladással ezt a márkanevet már csak három évig használhatja a cég.

Bartonicek három lehetőséget vázolt fel: részben elképzelhetőnek tartotta, hogy a nemzetközileg már bevezetett O2 nevet kapja a hazai cég is, felmerült, hogy minden, a cégcsoporthoz tartozó országban új márkanevet vezetnek be, de benne van a pakliban az is, hogy a Telenor visszakapja a korábbi brandet, és ismét Pannon lesz a neve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.