Biznisz

Megnyílt az idei első karácsonyi vásár

Sosem lehet elég korán kezdeni... na de ennyire?

2018.08.07 17:02ma.hu
hirdetés

Sokan jó előre gondolnak a karácsonyra és az ajándékokra, a gondosabbak egész évben lesben állnak, hogy megtalálják a fa alá kerülő legtökéletesebb ajándékot. De ez azért a nyári hőségriadó kellős közepén kevesünknek jut eszébe.

Pedig, ha minden igaz, Londonban már megnyílt 2018 első karácsonyi vására. A Selfridges már most több mint 500 terméket kínál, de szeptember elejétől tovább bővíti a kínálatot, és közel négyezerféle meglepetést kínál majd.

A hvg.hu szerint véletlenül döntött úgy a cég, hogy már augusztusban elindítja a karácsonyi akcióit, ott ez már hagyomány. Két okból is: egyrészt óriási marketingfogás, ahogy ingyen bekerülnek ezzel a hírekbe, másrészt rengeteg turista szeretne valamilyen emléket elvinni akár karácsonyra is a londoni nyaralásából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.