Vakáció

Egyre több magyar turista utazik Horvátországba

Az idei szezonban a cél, hogy legalább 600 ezer magyar turista látogasson az Adriai-tenger partjára.

2018.07.22 12:20ma.hu

Egyre több magyar turista utazik Horvátországba - mondta Marin Skenderovic, a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti vezetője az M1 aktuális csatornán szombat este.

A tavalyi 3 millió vendégéjszakát az idén már most elérték a magyar turisták. Az előző hétvégén, a labdarúgó-világbajnokság döntőjének időszakában mintegy 28 ezer magyar turista látogatott Horvátországba - mondta.

Az idei szezonban a cél, hogy legalább 600 ezer magyar turista látogasson az Adriai-tenger partjára - tette hozzá a horvát idegenforgalmi szakember.

A horvát tengerparton magyar rendőrök is teljesítenek szolgálatot. Pulában és Zadarban van magyar rendőri kontingens - emlékeztetett Marin Skenderovic.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.