Üzlet

Lidl parkolási díj - ha sokat költ, 2 óra ingyen van

Enyhített Lidl a bő egy hete nyílt Máriaremetei úti áruházánál kezdetben alkalmazott szigorú parkolási szabályokon.

2018.07.21 17:03ma.hu

Az első órára 1000, minden további 15 percre pedig 250 forintos parkolási díjat vezetett be a Lidl a július közepén nyílt, főváros II. kerületi Máriaremetei úti áruház parkolójában azon vásárlók számára, akik nem költöttek legalább 4000 forintot az áruházban - írja a hvg.hu.

A lap úgy tudja, a rendszer komoly ellenállásba ütközött. Most változtak a szabályok. Most már az első óra minden vásárló számára ingyenes, függetlenül attól, hogy mennyit hagy a kasszánál.

Aki négyezer forint alatt vásárol, annak a második órától kell kifizetnie az 1000 forintot és utána 15 percenként a 250-et. Négyezer forint feletti vásárlás esetén pedig a parkolás első két órája ingyenes. A napi.hu kereste a Lidl-t, de egyelőre nem kapott választ.

Parkolási rend a Lidlnél

"Üzletünk mellett parkolóhelyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. Vásárlóink számára fenntartott parkolónkat – vevőink érdekeit szem előtt tartva – díjfizetés ellenében használhatja az alábbiak szerint:
• Amennyiben üzletünkben vásárol, a parkolás első órája ingyenes,
• ​4.000 Ft feletti vásárlás esetén a parkolás első két órája ingyenes.
Kérjük, érvényesítse parkolójegyét a kasszánál!

4.000 Ft alatti vásárlás esetén a parkolás díja a második órától: 250 Ft / 15 perc. A parkolás alapdíja: 1.000 Ft / óra.

Szeretettel várjuk áruházunkban!"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.