Érdekes összefüggés

Agrárminiszter-jelölt: úgy került a sertéspestis Hevesbe, hogy egy migráns eldobott egy szendvicset

Egy egészen érdekes és eddig rejtve maradt 'összefüggésre' hívta fel a figyelmet Nagy István.

2018.05.14 17:32ma.hu
hirdetés

Az agrárium területén a munkaerőhiány csökkentésére, a mezőgazdaság fehéredésének további elősegítésére, az öntözött területek nagyságának a növelésére, a feldolgozási kapacitások bővítésére lenne szükség - egyebek mellett ezeket mondta Nagy István agrárminiszter-jelölt a kinevezése előtti meghallgatásán az Országgyűlés mezőgazdasági bizottságának ülésén hétfőn, Budapesten.

Nagy István mindezek mellett egy egészen érdekes és eddig rejtve maradt összefüggésre is felhívta a figyelmet - írja az Index. Nagy szerint ugyanis úgy kerülhetett be a sertéspestis Hevesbe, hogy egy migráns, vagy egy vendégmunkás eldobott egy szendvicset, amit megevett egy vaddisznó, amely így beteg lett.

Az afrikai sertéspestisről egyébként minden fontos információt megtalál a Nébih honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.