Gazdaság

Több mint harminc buszt mutattak be a zsámbéki BusExpón

A rendezvényen először találkozhatott a nagyközönség több új modellel.

2018.04.25 22:30MTI

Hatodik alkalommal rendezték meg Zsámbékon a BusExpót, amelyen 19 kiállító több mint 30 járművet mutatott be - közölte Füle László a rendezvény főszervezője, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete - NiTt Hungary elnöke az MTI-vel szerdán.

Elmondta, a rendezvényen először találkozhatott a nagyközönség több új modellel.

Hozzátette, az eseményen megtartották a XXIV. Országos személyszállítási szakmai konferenciát is. Közölte, már 24 éve rendezik meg Magyarországon az autóbuszos cégek konferenciáját, amely bemutatja az autóbusz iparág legfrissebb eredményeit, fejlesztéseit, valamint ismerteti, hogy milyen szabályozások vonatkoznak a következő években az autóbusz-üzemeltetésre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.