Kinevezés

Hernádi Zsolt marad újabb 5 évre a Mol elnöke

1999-től tagja a Mol igazgatóságának, 2001 óta elnök-vezérigazgatóként vezeti a társaságot.

2018.04.20 07:10ma.hu

A Mol igazgatósága ismét Hernádi Zsoltot választotta az igazgatóság elnökévé 2023. április 30-ig - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.

Hernádi Zsolt 1999-től tagja a Mol igazgatóságának, 2001 óta elnök-vezérigazgatóként vezeti a társaságot.

A vállalatcsoport az évtized legmagasabb profitját produkálta tavaly: nettó eredménye elérte a 307 milliárd forintot (1,11 milliárd dollár), 18 százalékkal meghaladta az egy évvel korábbit.

A konszolidált, nemzetközi számviteli elvek (IFRS) alapján készült éves jelentés szerint az értékesítés nettó árbevétele 4130,3 milliárd forint volt, az előző évi 3553 milliárd forint után.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.