Távközlés

Korlátlan nemzetközi hívást vezet be a Vodafone az uniós számokra

Magyarországon a Vodafone az első szolgáltató, amely az EU-n belüli a nemzetközi hívások lehetőségét korlátlanul, a havidíjba beépítve teszi lehetővé.

2018.04.11 23:30MTI

Korlátlan nemzetközi hívást vezet be a Vodafone Magyarország, az új díjcsomagokkal korlátlanul lehet EU-s számokat hívni belföldről, a EU 27-ek mellett Izlandra, Liechtensteinbe, Norvégiába, Svájcba, Monacóba és Törökországba lehet így telefonálni - jelentette be Amanda Nelson, a társaság vezérigazgatója sajtótájékoztatón szerdán, Budapesten.

Kiemelte: Magyarországon a Vodafone az első szolgáltató, amely az EU-n belüli a nemzetközi hívások lehetőségét korlátlanul, a havidíjba beépítve teszi lehetővé. Ezzel biztosítják mintegy 500 millió európai ember korlátlan elérését - tette hozzá.

Az új szolgáltatást a lakossági és a vállalati ügyfeleknek is nyújtják - mondta Amanda Nelson. Hozzátette, a csomagok adatkerete kizárólag roamingban is teljes mértékben felhasználható.

Carra Anita, a társaság lakossági üzletágának vezérigazgató-helyettese elmondta, eddig Magyarországról csak a magyar hívószámokat lehetett ingyenesen hívni, mostantól 500 millió európai hívószámot lehet tárcsázni ingyenesen.

Hozzátette, az új tarifákat úgy alakították ki, hogy a korlátlan EU-s beszélgetés mellett mindenki számára lehetővé tegyék a szokásainak megfelelő adatforgalmat is.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.