Gazdaság

Megújul a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. applikációja

Tovább fejlesztette a parkolásra és e-matrica vásárlásra használt mobilfizetési alkalmazását a Nemzeti Mobilfizetési Zrt., az applikáció legújabb verzióját új design, átlátható menü-struktúra és a használatot megkönnyítő új funkciók jellemzik.

2018.04.04 20:30MTI

A társaság tájékoztatása szerint áprilistól teljesen megújul az applikáció, leegyszerűsödik az ügyfélregisztráció, valamint több olyan személyes adat és beállítás kezelése, amelyeket korábban csak bonyolultabban lehetett megoldani. Példaként a profiladatok módosítását és a számlák kezelését említették a közleményben.

Az új applikációban több olyan funkció is megjelenik, amelyek az ügyfelek egyedi igényeinek kiszolgálását teszik lehetővé, ezek közül kiemelték a teljesen személyre szabható ingyenes értesítési beállítást. Lehetőség nyílik az új applikációval iOS, illetve Android platformtól függően 3D touch és short cut ikon beállítására is, ezzel gyorsan és kényelmesen érhetők el a felhasználó által leggyakrabban használt funkciók.

A közlemény idézi Veres Mihályt, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatóját, aki az új funkciók közül kiemelte az ügyfelek magasabb fokú védelmét szolgáló megoldást, amely minden 5000 forint feletti vásárláskor megerősítő jelszót kér a fizetés végrehajtásához, ezzel is védik az ügyfelek egyenlegét az illetéktelen felhasználástól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.