Légiközlekedés

Téves sms-eket küldött a Wizz Air

Technikai hiba miatt sokaknak (téves) értesítéseket küldött ki járatuk törléséről és/vagy újrafoglalás szükségességéről a Wizz Air.

2018.03.30 09:05ma.hu

A Wizz Air Facebook-oldalán csütörtök este arra panaszkodtak az utasok, hogy látszólag a légitársaságtól származó értesítést kaptak telefonjukra, amelyben arról tájékozatatják őket, hogy áttették őket egy másik járatra, a részletekről hamarosan levelet kapnak. Viszont semmilyen vonatkozó e-mailes közlés nem érkezett a postafiókokba - írta a hvg.hu.

Kiderült, az sms-es értesítéseket valóban a Wizz Air küldte ki, de csak egy rendszerhiba miatt. A légitársaság arra kéri utasait, hogy aki megkapta a vonatkozó üzenetet, az a Wizz Air honlapján ellenőrizze foglalását. Ha ott nem lát változást, akkor tekintse tárgytalannak a szöveges üzenetet.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.