Áfa

Elmarad idén a fagylalt napja

Az áfa miatt elmarad az idei kézműves fagylalt nap.

2018.01.24 10:24ma.hu
hirdetés

Az eseményt 2013 óta rendezték meg minden évben a torkos csütörtök mintájára. A cukrászdák melyek csatlakoztak, féláron adták a fagylaltot. Sajnos idén elmarad - jelentették a Facebookon a szervezők.

Mint írták, így kívánnak tiltakozni a diszkrimináló áfarendelet ellen, ami szerintük a kézműves fagylalt ellehetetlenítését jelenti. Már nem tudják szó nélkül hagyni a jelenlegi terheket.

"Bár a vendéglátás éttermi szektorának a bevezetett 5% áfa egy utolsó pillanatban dobott mentőöv, a tölcséres fagylaltot továbbra is 27%-os áfakörbe sorolják, amivel képtelenség tovább dolgozni."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.