Siker

Magyar Brands-díjat kapott a Pátria Nyomda

Az ország leginkább elismert üzleti márkái közé sorolta a Pátria Nyomda Zrt.-t a Magyar Brands döntőbizottsága.

2017.12.18 14:15ma.hu

A döntés indoklásában a zsűri többek között értékelte a cég megbízhatóságát, tradícióit és piaci jelenlétének általános jó megítélését, az utolsó 3 év gazdasági teljesítményét. A 8. éve átadott elismeréseket egy sokszereplős döntőbizottság többfordulós szűrés után választja ki.

Az elbírálás szempontjai között szerepel, hogy az adott márkát a szakértők és az ügyfelek, vásárlók mennyire érzik magyarnak, mennyire kötődik az életükhöz, milyen a hírneve, márkaépítési gyakorlata. Vizsgálták, hogy a márka hány éve van jelen a hazai piacon, és ismert, elismert-e a határainkon túl is. Mindezek figyelembevételével a Pátria a „Kiváló Üzleti Márka” elismerést kapta.

„Megtiszteltetést jelent számunkra, hogy ebben az évben is bekerültünk a hazai üzleti top márkák közé. A MagyarBrands, illetve az idén elnyert további rangos díjak – Best Print, Business Superbrands, Az Év Zöld Nyomdája – elismerik a munkánkat és megerősítenek minket abban, hogy jó úton járunk” – nyilatkozta a díj kapcsán Orgován Katalin, Pátria Nyomda Zrt. vezérigazgatója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.