Nébih

Szilánkot találtak egy Magyarországon is kapható konzervben

Szilánkot találtak egy Magyarországon is kapható makrélakonzervben.

2017.10.26 12:50MTI
hirdetés
Fotó: Nébih

Éles tárgyat találtak egy Magyarországon is kapható makrélafilé konzervben. A fél centiméternél kisebb szilánkokat tartalmazó halkonzerv egy piaci ellenőrzés során akadt fenn a rostán.

A makrélakonzervet forgalmazó cseh nagykereskedő kezdeményezte a termék forgalomból történő kivonását és értesítette kereskedelmi partnereit a szükséges intézkedésekről, amelyek végrehajtását a magyar hatóság is felügyeli.

A Nébih felhívja a lakosság figyelmét, hogy aki vásárolt ebből a termékből - az esetleges belső sérülések elkerülése érdekében -, ne fogyassza azt el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.